Csináld magad adventi koszorú csomag és online workshop 2022

Döntsd el milyen adventi koszorúra vágysz és mi összekészítjük a szükséges hozzávalókat és alapanyagokat. Válaszd ki az áhított koszorú méretet és stílusát, a kész csomagot személyesen átveheted üzletünkben, vagy kiszállítjuk otthonodba. Hogy ne maradjatok szakmai segítség nélkül a koszorú készítésekor, minden résztvevő megkapja az adventi koszorú készítés menetének részletes leírását és részt vehet november 26-án, szombaton 15-17 óra között tartandó online workshopunkon, ahol kérdezhettek, megtanulhattok néhány trükköt és igyekszünk segíteni, ha elakadnátok. A Csináld magad adventi koszorú csomagban minden alapanyagot megtaláltok, amit élő workshopunkon is használnánk az adventi koszorú készítéséhez: fenyőalapot, gyertyát, szárított virágokat és terméseket. Amire még szükségetek lesz: ragasztópisztoly, egy gyertya vagy mécses, olló, fogó, csípőfogó és egy kis kézügyesség :)

Választható csomagok és árak:

Hamarosan!

A csomagok két méretben kérhetőek: a kicsi csomagból (11.500 ft) egy 25 cm-es adventi koszorú, a nagy csomagból (15.500 ft) 30 cm-es adventi koszorú készíthető.

A kiszállítás Budapestre és vidékre: 2.395 ft. A csomagok személyes átvétellel is kérhetők, az átvétel üzletünkben lehetséges, előre egyeztetett időpontban: 1053 Budapest, Károlyi utca 19.

A jelentkezéseket november 23-ig, szerdáig, a választott csomag és átvételi mód megjelölésével e-mailben várjuk az iringoviragmanufaktura@gmail.com címen.

Szeretettel várunk Benneteket!