Csináld magad adventi koszorú csomag és online workshop

Idén a járványhelyzet miatt nem tudjuk élőben megtartani szokásos adventi koszorú készítő workshopunkat. Hogy az adventi készülődés eme fontos része ne maradjon ki idén se, ezért egy rendhagyó Csináld magad adventi koszorú csomaggal és online workshoppal készültünk Nektek!

Döntsd el milyen adventi koszorúra vágysz idén és mi összekészítjük a szükséges hozzávalókat és alapanyagokat. Válaszd ki az áhított koszorú méretet és stílusát, a kész csomagot személyesen átveheted üzletünkben, vagy kiszállítjuk otthonodba. Hogy ne maradjatok szakmai segítség nélkül a koszorú készítésekor, minden résztvevő megkapja az adventi koszorú készítés menetének részletes leírását és részt vehet november 28-án 15-16 óra között tartandó online workshopunkon, ahol kérdezhettek, megtanulhattok néhány trükköt és igyekszünk segíteni, ha elakadnátok. A Csináld magad adventi koszorú csomagban minden alapanyagot megtaláltok, amit élő workshopunkon is használnánk az adventi koszorú készítéséhez: fenyőalapot, gyertyát, szárított virágokat és terméseket. Amire még szükségetek lesz: ragasztópisztoly, egy gyertya vagy mécses, olló, fogó, csípőfogó és egy kis kézügyesség :)

Választható csomagok és árak:

Piros gyertyás adventi csomag

Lila-rózsaszín gyertás adventi csomag

Szürke gyertyás adventi csomag

Barna gyertyás adventi csomag

Fehér gyertyás adventi csomag

A csomagok két méretben kérhetőek: a kicsi csomagból (7500 ft) egy 25 cm-es adventi koszorú, a nagy csomagból (8500 ft) 30 cm-es adventi koszorú készíthető.

Postai kiszállítás vidékre: 2065 ft, kiszállítás Budapest területén: 1500 ft. A csomagok személyes átvétellel is kérhetők, az átvétel üzletünkben lehetséges: 1053 Budapest, Károlyi utca 19.

A jelentkezéseket november 25-ig, szerdáig, a választott csomag és átvételi mód megjelölésével e-mailben várjuk az iringoviragmanufaktura@gmail.com címen.

Szeretettel várunk Benneteket!