Workshop

Ha érdekel a szárított virágok világa, szeretnél róluk többet tudni, elsajátítanád a koszorú készítés praktikáit, szeretsz alkotni, esetleg szimplán olyan programra vágysz, ami valóban tartalmas időtöltés, szeretettel várunk workshopjainkon.

Rendszeres időközönként tartunk olyan workshopokat, kézműves foglalkozásokat, amiken megismerkedhettek közelebbről kedvenc szárított virágainkkal és koszorút, kopogtatót, ajtódíszt, asztaldíszt készíthetünk együtt. Kiscsoportos workshopjainkon létszám maximum 10-12 fő, így mindenkire személy szerint is figyelünk, biztosan nem maradtok szakértő segítség, a workshop végén pedig egy-egy általatok készített csodás műalkotás nélkül.  A kézműves foglalkozások helyszíne manufakturánk (Károlyi utca 19.), a szükséges alapanyagokat és eszközöket mi biztosítjuk, nektek semmivel nem kell külön készülni a workshopokra. Mivel a workshopokon a helyek száma korlátozott, így a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, mely megtehető email-ben, vagy személyesen, üzletünkben. 

Vállaljuk workshopok tartását igény esetén külső helyszíneken, céges és egyéb rendezvényeken is. Ha kérdése lenne workshopjainkkal, kézműves foglalkozásainkkal kapcsolatban, vagy árajánlatot szeretne kérni, írjon nekünk, vagy hívjon minket  >>>

Közelgő és korábbi workshopjaink: