Karácsonyi asztaldísz és csokor workshop

Időpont: 2022. december 20. kedd 18.00-20.00

Helyszín: Iringó virágmanufaktúra, 1054 Budapest, Károlyi utca 19.

A karácsonyi készülődés elengedhetetlen része, hogy otthonunkat is ünneplőbe öltöztetjük: asztaldísz kerül a megterített karácsonyi asztalra, vendégváró csokor az ajtóra, vázákba. Soron következő, az év vége előtti utolsó, workshopunk a készülődés ezen utolsó lépéseiben és az ünnepre hangolódásban nyújt segítséget, amire az ünnep előtti utolsó napok nyüzsgésében és idegeskedésében különösen nagy szükség van. 

Tarts velünk és készítsünk tűzött karácsonyi gyertyás asztaldíszt és hozzáillő karácsonyi csokrot, mellyel ünnepi  hangulatot teremthetsz otthonodban. A szükséges alapanyagokat és eszközöket mi biztosítjuk.

Amit készíteni fogunk:

- tűzött, gyertyás asztaldíszt, kerámiakaspóban, örökzöldekkel, termésekkel, tobozokkal, bogyókkal díszítve.

- vegyes örökzöldekből, karácsonyi termésekből, bogyókból álló ünnepi csokrot, amit szalaggal díszítve ajtódíszként, vagy vázába állítva is használhattok majd.

A részvétel regisztrációhoz kötött, a jelentkezéseket e-mailben várjuk az iringoviragmanufaktura@gmail.com címen. A helyek száma korlátozott, így a regisztrációkat a jelentkezés sorrendjében tudjuk elfogadni. A workshopot 5 fő résztvevő felett tartjuk meg.
Részvételi díj: 16.500 ft. Jelentkezési határidő: 2022. december. 19.
Érdeklődni a 06-30-370-83-78 és a 06-1-501-4117 telefonszámokon lehet!

Szeretettel várunk Benneteket!