Mimóza online workshop

A téli hideg hónapokban a jó idő első hírnöke a mimóza. Friss illatával és napsárga virágaival egy csapásra tavaszi hangulatba varázsolja otthonunkat és hangulatunkat is. Idén sajnos a járványhelyzet miatt nincs rá lehetőség, hogy élőben megtartsuk szokásos mimóza workshopunkat, de így is szeretnénk egy jó kis virágos-kézműveskedő programot ajánlani Nektek a borongós téli napokra. Tartsatok velünk és készítsünk együtt aszimmetrikus tavaszi mimózás kopogtatót!

A koszorúhoz szükséges valamennyi alapanyagot összekészítjük az alkotáshoz, Nektek csak át kell venni. Hogy ne maradjatok szakmai segítség nélkül a koszorú készítésekor, a workshop előtt minden résztvevő emailen megkapja az aszimmetrikus mimóza koszorú elkészítésének részletes útmutatóját és részt vehet február 20-án 14.00-15.30 óra között tartandó online workshopunkon, ahol együtt elkészítjük a kopogtatót, kérdezhettek, megtanulhattok néhány trükköt és igyekszünk segíteni, ha elakadnátok. Az előkészített csomagban minden alapanyagot megtaláltok, amit élő workshopunkon is használnánk: nyírfa ágakat a koszorú alaphoz, friss mimózát, eukaliptuszt, drótot, szalagot. Amire még szükségetek lesz az mindössze egy olló és egy kis kézügyesség :) A koszorú mérete kb 30 cm.

Fontos: mivel az alapanyagok, amikkel dolgozni fogunk, frissek lesznek, ezért a csomagok átvétele: február 19-én 10-18 óra között vagy a workshop napján, február 20-án délelőtt lehetséges. Postai kiszállításra a virágok romlandósága miatt nincsen mód, budapesti kiszállítást korlátozott számban lehet kérni, ennek díja 1500 ft.

A jelentkezéseket február 17-ig, szerdáig, várjuk az iringoviragmanufaktura@gmail.com címen.
Részvételi díj: 12.500 ft. Jelentkezési határidő: 2021. 02. 17.
Érdeklődni a 06-30-370-83-78 és a 06-1-501-4117 telefonszámokon lehet!
Szeretettel várunk!